0 Lei  Comanda
Inchide

Comanda dumneavoastra

Telefon: 0763531237
Acasa     Tratamente     Vaccinuri     Recuperare     Energizante     Conditionare     Accesorii     Porumbei     Hrana    
 
PRODUCATORI
 
HEXENBIER
   
Hexenbier-400x400.png
Categorie: Conditionare
Pret: 115.00 Lei
Cantitate: 
   
Descriere
   

Lunile iunie si iulie sunt o perioada importanta pentru pui. Este perioada in care puii trebuie sa zboare din ce in ce mai mult in jurul crescatoriei.

Altfel exista pericolul de a pierde multi pui la zborurile de antrenament pe distante scurte. Pentru a evita aceste pierderi, puii nu trebuie doar sa zboare un timp mai indelungat, ci si sa se indeparteze tot mai mult de crescatorie in timpul zborurilor de antrenament zilnic. Inainte ca acestia sa se antreneze bine in jurul crescatoriei, nu trebuie incepute etapele pregatitoare.
Administrarea produsului Hexenbier 20 ml la litrul de apa are ca rezultat faptul ca puii se vor mentine un timp mai indelungat in zbor.
Pentru a spori pofta de zbor, Hexenbier contine, pe langa Supa Prange, elemente naturale cum ar fi Propolisul cu efectele sale dezinfectante si antibacteriane, mierea de albine, extrase din plante, Oregano si Usnea Barbata, cu rol esential in cresterea imunitatii, precum si extras de Echinacea.
Astfel Hexenbier are ca efect cresterea poftei de zbor, narile porumbeilor devin albe, detoxifiaza ficatul si asigura o buna vascularizare ce se reflecta in culoarea roza a musculaturii pieptului; sustine imunitatea organismului si regleaza tranzitul intestinal.
In lunile iunie-iulie, in special in timpul primelor etape de antrenament, poate interveni asa-numita “boala a puilor”.

Aceasta este o boala declansata de anumiti factori si de o slabire a imunitatii de catre circovirus. Circovirusul afecteaza Bursa Fabricius si slabeste imunitatea. Slabirea sistemului imunitar precum si supunerea porumbeilor la situatii de stress conduc la instalarea unei stari de boala. Pentru a preveni si a combate aceste probleme, trebuie intarit sistemul imunitar.
Mai este recomandata administrarea de Hexenbier impreuna cu AvidressPlus, pentru ca acizii din Avidress cresc efectul uleiurilor eterice din Hexenbier.
Cu indeplinirea acestor conditii contribuiti la cresterea poftei de zbor a porumbeilor dumneavoastra so la o comportare buna in timpul etapelor de concurs.

Hexenbier

Supliment pentru porumbei cu propolis, oregano si usnea barbata. Contribuie la cresterea poftei de zbor si la detoxifierea organismului ce se reflecta in culoarea roza a musculaturii pieptului. 20ml/ 1l apa

   
 
   
 
   
   
SPECIALE
 
 
Politica de confidentialitate     Termeni si conditii     Modalitatea de livrare     Copyright produse-columbofile.ro