0 Lei  Comanda
Inchide

Comanda dumneavoastra

Telefon: 0763531237
Acasa     Tratamente     Vaccinuri     Recuperare     Energizante     Conditionare     Accesorii     Porumbei     Hrana    
 
PRODUCATORI
 
OMEGA 3 LECITHIN OIL
   
omega-3-lecithin-oel-9f216657.png
Categorie: Conditionare,Energizante
Pret: 135.00 Lei
Cantitate: 
   
Descriere
   

Omega-3 ulei Lecitina 
Ulei-Energy bogat pentru a optimiza metabolismul grasimilor 

Lecitina este una dintre cele mai valoroase substanțele active din natura și este unul dintre constituenții esențiali ai celulelor. Este esențial pentru evaluarea continuă a corpului și celulelor nervoase, reîmprospăteaza și se angajează în diferite procese metabolice. 

Dintre toate substantele nutritive, lecitina este catalizatorul principal, decisiv și amplificatorul pentru metabolism. 

Principalele componente ale lecitinei sunt colina și inozitolul. Acestea împiedică degenerarea grasă a ficatului și rinichilor. Un deficit se duce la afectarea ficatului și încetinește creșterea economică. Colina, împreună cu vitamina C, L-carnitina și ACTH hormon pentru îmbunătățirea arderea grasimilor. Inozitol se angajează în metabolismul proteinelor și promovează, astfel, cresterea masei musculare și dezvoltarea optimă pene. Mai mult decât atât, ea ajută la distribuirea de grăsime corporală. 
Omega-3 ulei Lecitina conține o combinație echilibrată de uleiuri de înaltă calitate, care sunt deosebit de bogate în acizi grași esențiali linoleic și acidul linolenic. El conține de asemenea o cantitate echilibrată de acid arahidonic. Din aceasta, vestofwisseling importante acizi grasi omega-3 cu lanț lung EPA și DHA construit în cazul în care porumbelul de zbor energia de la. Acesta conține, de asemenea, vitamina E (vitamina fertilitatii) protejeaza alte vitamine din oxidare și are un efect de activare asupra glandelor sexuale. Este absolut recomandat în toate perioadele de stres fizic puternic, cum ar fi pentru a administra. În timpul sezonului de reproducere, sezonul de curse și năpârlire, Omega-3 ulei de lecitină, împreună cu Probac energetică a APF 90 Un bun medical generalist cu substanțe nutritive esențiale determină în timpul fazei de creștere a băiatului pentru dezvoltarea fizică optimă și, prin urmare, previne boala tânăr porumbel. 

Utilizarea recomandată; 5 ml de Omega-3 Lecithin oil la 1 kg de hrana impreuna cu 5g de Probac Energy, de 2 ori pe saptamana.

   
 
   
 
   
   
SPECIALE
 
 
Politica de confidentialitate     Termeni si conditii     Modalitatea de livrare     Copyright produse-columbofile.ro